Albanisch Startseite

Ju keni marrur një vendim negativ në kërkesën për azil dhe nuk keni përfaqësim juridik (avokat*e)?

  • Ne jemi një organizatë e pavarur nga shteti.
  • Ne kemi shumë përvojë me ligjet e azilit.
  • Ne angazhohemi që çdo njeri të mund të shfrytëzojn të drejtat që i takojnë.
  • Ne ju japim një vlerësim të dytë mbi vendimin për kërkesën tuaj për azil.
  • Ne ju organizojmë një përfaqësim juridik (avokat*e) nëse doni të bëni ankesë kundër vendimit për azil që keni marrur.
  • Ne mundohemi që sa më shpejt t’ju japim termin për këshillim.
  • Ne organizojmë – nëse ka nevojë – një përkthyës*e për terminin.
  • Shërbimet tona janë falas.

E rëndësishme: Shërbimi ynë vlen vetëm nëse ju keni marrur një vendim negativ për azil dhe përfaqësimi juaj juridik ka dhënë dorëhekje nga mandati. Ne nuk mundemi të ofrojmë përkrahje para marrjes së vendimit formal për azil.

Për formularin klikoni këtu.